TAROM a lansat aplicația mobilă pentru dispozitive Android

Compania TAROM a anunțat astăzi lansarea primei sale aplicații pentru dispozitive mobile de tip smartphone. Anunțul TAROM vine cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii septembrie, după ce compania deja a spus că intenționează să lanseze până la sfârșitul acestei luni aplicația.

Prima versiune a aplicației este destinată utilizatorilor de telefoane mobile cu sistem de operare Android și permite rezervarea, administrarea și verificarea rezervărilor existente plus obținerea de informații utile cu privire la serviciile TAROM.

Aplicația este deja disponibilă spre descărcare tuturor utilizatorilor de telefoane mobile Android de pe magazinul de aplicații Play.

“Achiziția de bilete on-line reprezintă o tendință în creștere în piață. Noi, prin TAROM app răspundem unor nevoi de simplitate și eficiență. Vrem ca toți pasagerii noștri să știe că în aplicația TAROM îi așteaptă promoții, oferte speciale și multe alte beneficii. 2018 va fi reținut ca anul retehnologizării în TAROM”, a subliniat Werner Wolff, CEO TAROM.

Aplicația este un mix interesant între funcționalități noi și o încorporare a informațiilor deja existente în website-ul TAROM, dar oferă operatorul aerian un plus de apropiere față de pasager. Fiind la prima versiune aplicația, o considerăm una destul de completă, chiar dacă la funcționalitate se mai poate îmbunătăți mult și a se oferi o interfață de navigare mai adaptată utilizatorilor frecvenți care și-ar instala aceste aplicații.
De menționat că versiunea mobile a site-ului TAROM este una în ton cu cerințele vremii, fiind posibil inclusiv check-in-ul mobil, cu ușurință.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

Iată câteva capturi de ecran din aplicația Android TAROM:

În curând va fi disponibilă și aplicația TAROM mobile pentru Apple iPhone

Compania TAROM precizează că și aplicația pentru telefoane mobile cu sistem de operare Apple va fi lansată în luna octombrie. Din informațiile pe care le deținem, publicarea unei aplicații în directorul de aplicații Apple iOS este una mai stufoasă decât pe Android, validarea acesteia de la momentul urcării în platforma de dezvoltator durând aproximativ o săptămână.
Astfel, este posibil ca și aplicația iOS TAROM să fie deja realizată, doar validarea acesteia și disponibilitatea spre încărcare pe canale oficiale Apple să dureze ceva mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *