Tarif zero pentru zborurile interne TAROM cu conexiune internațională

Ieri, Compania Națională de Transporturi Aeriene TAROM a lansat o ofertă specială pentru pasagerii pe zboruri interne cu conexiune internațională. Astfel, prețurile pe zboruri interne pot avea tarif 0 (zero) dacă pasagerii au o conexiune internațională. Practic, acest lucru înseamnă prețuri mai bune și variante mai bune de călătorie pentru pasagerii TAROM din provincie.

Pentru toate biletele pe zborurile TAROM având destinație internațională, cumpărate în perioada 10 februarie – 15 aprilie 2016, pasagerii pot beneficia de transport gratuit* (transfer) către destinația domestică operată în acest moment de Companie: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

Oferta este valabilă pentru călătorii între România și destinații externe (atât pentru călătorii dus, cât și dus-întors). Destinațiile pentru care se aplică ofertă: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Valencia, Viena, Tel Aviv.

Prețurile biletelor de avion TAROM includ întotdeauna un bagaj de mână și de cală gratuit plus meniu în zbor, în funcție de lungimea sectorului operat. Check-in-ul este de asemenea gratuit, posibil a fi realizat atât pe internet cât și direct la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *