TAP Portugal aniverseaza 70 ani cu preturi promotionale spre Portugalia si America

Compania aeriană națională a Portugaliei – TAP Portugal – aniversează zilele acestea 70 ani de existență și oferă clienților în perioada 26 – 30 martie 2015 prețuri promoționale spre destinații din Portugalia, Brazilia, America și Arhipelagul Capului Verde. Prețurile sunt destul de bune dacă doriți să zburați spre aceste destinații și includ mese gratuite la bord, bagaj de cabină și cală.

Pentru zborurile transatlantice escala se face la Lisabona, le fel și pentru destinații din Portugalia în afara capitalei.

Am zburat acum doi ani cu TAP Portugal și pot să zic că a fost un zbor bun, chiar dacă la întoarcere am prins o grevă care a întârziat întoarcerea cu vreo 2 ore.

Mai jos regăsiți o listă de prețuri pentru această ofertă, pentru rezervare accesați aici site-ul companiei TAP unde veți regăsi toate ofertele de aniversare și condițiile care se aplică (în mare, date de călătorie).

  • Lisabona, Porto și Faro la prețuri de la 230 EUR. Pentru Lisabona am văzut de la TAP în trecut și prețuri mai bune.
  • New York la 489 EUR este o oferă bună
  • Rio de Janoeiro la 546 EUR și Sao Paulo la 564 EUR

Perioada de călătorie este cuprinsă între 1 iunie – 30 iunie și 10 septembrie – 14 Octombrie pentru Lisabona, Porto, Faro, Funchal – vă recomand perioada din iunie pentru Lisabona. Noi am fost în august în Lisabona și a fost cam cald.

Pentru New York perioada de călătorie este cuprinsă între 1 octombrie  – 30 noiembrie 2015 și 1 ianuarie  – 16 martie 2016. V-aș recomanda pentru această destinație începutul de octombrie, parcurile din New York am auzit că sunt foarte faine în perioada respectivă. Sau o altă variantă e finalul de martie, dar încă vremea poate fi capricioasă, la fel ca în România.

TAP Oferta 70 ani

Imagine cover: “TAP Air Portugal Airbus A320-214; CS-TNG@ZRH;08.06.2011/599ax” by Aero Icarus / Flickr 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *