Sucul de roșii în avion a devenit noul aplaudat la aterizare

Săptămânile acestea am avut ocazia să zbor destul de des cu avionul, oarecum mi-am confirmat și niște bănuieli. De data aceasta cu mult cerutul suc de roșii. 🙂

De regulă, dacă zbor cu ATR-ul TAROM, cum am tot făcut-o în ultima vreme, stau pe penultimul sau antepenultimul rând. Și, dacă e și zbor de seară, stau în general pe locul de lângă culoar. Partea mișto e că dacă zborul nu e neapărat plin, de regulă nu am vreun alt pasager lângă mine, așadar mă mai pot muta printre scaune. Iar de aici reușesc să observ cam tot zborul și cum reacționează pasagerii.

În fine, revenind la sucul de roșii. Aparent, cică Lufthansa ar estima că pe zborurile sale s-ar consuma suc de roșii în aceleași cantități ca berea (sursa). Or nemții sunt mari amatori de bere.

Nu știu cum, dar am observat și eu, mulți pasageri cer suc de roșii (sau alte băuturi) doar pentru că un alt pasager anterior a cerut același produs.
Cred că pe multe zboruri în România se consumă mai mult suc de roșii decât apă. Mai ales la TAROM, că e gratuit cateringul în zbor.

Ți s-a întâmplat ca în supermarket să pui în coș un anumit tip de detergent și astfel să îl păcălești pe nehotărâtul de lângă tine? Exact la fel am început să cred despre sucul de roșii.

De aceea, cam zâmbesc când îi văd pe însoțitorii de zbor cum golesc sticlă după sticlă de Cappy Suc roșii.

În fine, dacă vouă vă face plăcere sucul de roșii – mergeți după plăcerea aceea. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *