Studiu: Londra cea mai populară destinație pentru români, Marrakech crește în popularitate

Conform unui studiu realizat de motorul de căutare bilete de avion Momondo, Londra rămâne cea mai căutată destinație de către călătorii români.

Marrakech este destinația cu cea mai mare creștere în popularitate

Poate surprinzător în contextul în care nu există un zbor direct din România – Marrakech (Maroc) este destinația care s-a bucurat de cea mai mare creștere în interesul românilor care caută bilete de avion pe Momondo.

Pentru a ajunge la Marrakech oamenii aleg zboruri cu escale în Bruxelles, Milano sau Barcelona, locuri de unde există suficiente conexiuni low-cost, mai mereu la prețuri bune.
De curând, Ryanair a anunțat un zbor de mai aproape spre Marrakech, de la Budapesta, astfel că poate cei din vestul țării au o opțiune de călătorie mult mai bună.

Aprilie este luna în care călătorii caută cel mai mult vacanțe

Specialiștii de la momondo, având acces la o mulțime de date despre călători au putut determina faptul că în luna aprilie se realizează cele mai multe planuri pentru vacanțe.

Zborurile sunt rezervate în medie cu 69 zile în avans

Conform analizei datelor de căutare, majoritatea călătorilor își rezervă zborurile cu 69 de zile înainte, iar prețul este factorul decisiv în alegerea biletelor de avion.

Cifra de 69 zile nu mă surprinde ca medie, având în vedere că știu suficiente persoane care rezervă și cu 6 luni înainte, dar și cu 2 săptămâni înainte biletele de avion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *