Alianta aeriana Skyteam desemnata cea mai buna in America Latina

Alianta aeriana globala Skyteam, din care face parte si operatorul aerian national TAROM, a fost desemnata drept cea mai buna alianta aeriana in America Latinade catre revista Latin Trade Magazine, in cadrul premiilor anuale Best of Travel Awards. Revista astfel recunoaste serviciile calitative oferite de catre companiile Skyteam din America de Sud si Caraibe.

In America de Sud zboara 9 operatori aerieni membri Skyteam: AeroMexico, Aerolineas Argentinas, Aeroflot, Air France, Air Europa, Alitalia, Delta Air Lines, Korean Air si KLM.
Pe langa aceste companii, din Skyteam mai fac parte alaturi de TAROM si companiile aeriene AirEuropa, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Middle East Airlines, Saudia, Vietnam Airlines si Xiamen Air.

Latin Trade este una dintre cele mai importante publicatii de profil din America de Sud. Premiile din categoria Best of Travel Annual Awards 2015 au fost decise de catre un consiliu format din reprezentati ai revistei si un grup de jurnalisti cu experienta in domeniul turismului si al companiilor aeriene.

Intregul comunicat remis de catre Skyteam se regaseste aici.

membri_skyteam_2015

Pe langa Skyteam, alte aliante aeriene importante sunt OneWorld (din care fac parte nume precum British Airways, Qatar Airways) si Star Alliance (Lufthansa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *