Singapore Airlines intră într-un acord de codeshare cu Air France

Începând din 27 aprilie 2017, compania aeriană Singapore Airlines va avea implementat un acord de codeshare cu grupul Air France – KLM, chiar dacă companiile aeriene fac parte din alianțe aeriene diferite.

Astfel, în urma acordului de codeshare, compania aeriana Air France va putea să vândă propriile bilete de avion pe zboruri Singapore Airline și Silk Air spre Melbourne și Sydney în Austrialia, Penang și Kuala Lumpur în Malaysia precum și Phuket în Thailanda.

În schimb, compania aeriană Singapore Airlines va intra în acord de code share pe 10 destinații din Paris spre Aberdeen, Bordeaux, Edinburgh, Lisbon, Lyon, Madrid, Marseille, Newcastle, Nice și Toulouse.

Singapoe

Un acord de codeshare, în principiu, înseamnă că o anumită companie aeriană poate să își pună indicativul de zbor pe un zbor operat de o altă companie aeriană și de asemenea să vândă bilete de avion pe rutelele celeilalte companii.
Astfel de acorduri, de exemplu, practică și TAROM pe rutele interne cu membri de alianță – Air France, KLM sau Alitalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *