Se lanseaza AirAsia India din 12 Iunie 2014

AirAsia reprezintă una dintre cele mai mari succese ale industriei de aviației din perspectiva low-cost. Operatorul cu originea în Malaezia și cu subsidiare în Thailanda, Indonezia sau Filipine va mai adăuga încă o țară: India. Am călătorit de 4 ori cu AirAsia Indonezia și mi-a plăcut, să nu mai spun de prețurile extrem de mici!

Subsidiara din India va începe operațiunile din 12 iunie cu un zbor zilnic de la Bangalore către Goa. Vorbim de un zbor scurt, de aproximativ o oră. După aceea, tot din Bangalore se va deschide o nouă rută, spre Chennay, începând cu 19 iulie, însă de data asta operată de două ori pe zi.

Momentan compania are câteva hopuri de trecut, după ce încă sunt discuții asupra modului în care compania și-a primit licența de zbor de la autoritatea din domeniu a Indiei.

Un lucru bun lansarea unei noi companii aeriene low-cost în India, mai ales că există vorbe că urmează ca India să aplice un fel de visa on arrival sau o procedură simplificată, cu obținerea vizelor online. Astfel cu siguranță turismul va crește în țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *