Promotii noi la Wizz Air pentru cei din Wizz Discount Club

Azi, 27 mai, cei de la Wizz Air au o promoție cu discount 20% pentru toate zborurile și destinațiile, destinate celor care s-au înscris în Wizz Discount Club.
In trecut, dupa promotiile exclusive pentru cei inscrisi in sistemul de discounturi al celor de la Wizz Air zilele urmatoare au fost -20% la rezervările făcute prin telefonul mobil (prin aplicație) și ulterior -20% pentru toată lumea.

Este însă bine să te înscrii în programul lor de fidelitate pentru că pe lângă prețuri mai reduse la biletul de avion mai ai și beneficiul de a avea acces la promoție înainte de a se da pentru toată lumea si sa creasca rapid preturile pentru ca se termina locurile la biletele la preturi redus.

Promoția aceasta vine după ce în urmă cu aproximativ o săptămână am avut două bilete la preț de unul și după ce s-a aflat pregătirea Wizz Air de a intra pe bursă. Cred că acum vor dori să impresioneze cu cifrele de vânzări și de aceea aceste promoții chiar insistente spre a călători. Dar e și cel mai bun sezon pentru vânzările de biletele de avion 😉

Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25) dar exclude taxa de administrare, dacă zborul dvs. este efectuat de compania Wizz Air Hungary Kft (W6). Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj înregistrat care să nu depășească 32 de kg, excluzând taxa de administrare, dacă zborul este efectuat de Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU). Reducerea este validă doar pentru noile rezervări cu un număr maxim de 10 pasageri.

Citește și  Wizz Air anunță lansarea a trei zboruri pe săptămână pe ruta București - Izmir (Turcia) din luna iunie

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *