Ryanair lansează 13 zboruri noi spre Maroc – cea mai apropiată de România din Budapesta

Compania aeriană Ryanair a lansat noul orar de iarnă pentru zborurile din Maroc și a anunțat 13 rute noi, inclusiv 7 spre aeroportul din Marrakesh. Dintre aeroporturile care se vor bucura de noi destinații spre Maroc oferite de low-costul irlandez se numără Cologne, Nimes, Cracovia, Santander, Perpignan, Veniția Treviso și – cel mai apropiat de noi – Budapesta.
Pe lângă cele 7 rute noi spre Marrakesh, Ryanair va oferi rute noi și spre Fez, Rabat sau Tangier.

Până acum, majoritatea românilor care zburau cu companii aeriene low-cost spre Maroc, o făceau de pe aeroportul din Milano, spre care avem suficiente companii aeriene care zboară. Totuși, pentru cei din vestul țării poate e o variantă deplasarea până la Budapesta sau efectiv un zbor București – Budapesta cu Wizz Air și de acolo spre Maroc cu Ryanair.

Marrakesh este una dintre destinațiile pe care îmi doresc să le vizitez cât de curând. Clima este foarte OK chiar și atunci când în România este ceva mai frig iar atracțiile turistice sunt absolut senzaționale.

Printre cele mai recomandate atracții turistice din Marrakesh pot enumera orașul vechi (Medina), Parcul Palmeraie, Piața Djemaa El-Fna, piețele (Suuqs) sau Palatul El Badi – locuit de pisici maidaneze și o mulțime de păsări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *