Ryanair vine la Cluj Napoca din 2019. Primele zboruri anunțate: Londra Southend – Cluj

Compania aeriană Ryanair a anunțat astăzi că va inaugura începând din luna aprilie 2019 zborurile pe ruta Londra Southend – Cluj Napoca.

Inițial sunt programate 3 frecvențe săptămânale pentru aceste zboruri, în zilele de marți, joi și duminică.

Zborurile au fost deja puse la vânzare iar prețurile pleacă de la 24.99 EUR / segment de zbor.

Aeroportul Londra Southend este situat la aproximativ 60 kilometri est de centrul capitalei Angliei, dar este deservit de o linie de tren care leagă aeroportul de Londra de până la 8 ori pe oră, conform informațiilor publicate pe site-ul aeroportului.
În prezent de pe aeroportul britanic nu există niciun zbor spre România, dar este un aeroport internațional de dimensiuni relativ mici, ca trafic fiind la nivelul aeroporturilor din Iași sau Timișoara.

Lansarea zborului Cluj Napoca – Londra Southend vine la pachet cu baza operațională a companiei low-cost Ryanair de pe acest aeroport. Ryanair alocă bazei de pe acest aeroport trei avioane care vor deschide 55 zboruri săptămânale spre 13 destinații inițiale.

În prezent, pe ruta Cluj – Londra singurul operator aerian care oferă zboruri directe este Wizz Air, așadar este binevenită competiția pe o rută populară dar slab deservită ca varietate de companii aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *