Ryanair va zbura pe ruta București – Edinburgh din octombrie 2019

Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a anunțat lansarea zborurilor directe între București și Edinburgh. Zborurile vor debuta la finalul lunii octombrie, cu ocazia intrării în vigoare a noului orar de iarnă.

Compania aeriană irlandeză va lega Bucureștiul de capitala Scoției cu trei zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Zborurile sunt deja disponibile spre rezervare pe site-ul Ryanair, iar primul zbor va decola în 30 octombrie.

„Ryanair este încântată să anunţe continuarea expansiunii în Europa Centrală şi de Est şi lansarea unei noi rute Bucureşti – Edinburgh, care va fi disponibilă începând cu luna noiembrie şi va avea o frecvenţă de trei ori pe săptămână, ca parte a programului extins de iarnă pentru 2019. Pentru a sărbători expansiunea noastră constantă în România, lansăm locuri la reducere de la 22,99 euro per călătorie pentru aceste curse până la finalul lui octombrie 2019”, a declarat David O’Brien, CEO Ryanair.

Competiție imediată cu Wizz Air

Ruta este anunțată de către Ryanair la mai puțin de o săptămână după ce și compania aeriană competitoare Wizz Air a anunțat debutul acestei rute de la finalul anului. Wizz Air a anunțat lansarea zborurilor din Edinburgh către cinci destinații, printre care și Bucureștiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *