Ryanair va zbura din București la Palma de Mallorca în 2021

Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a anunțat astăzi lansarea începând din orarul de vară 2021 a unei rute directe între București și Palma de Mallorca.

Zborurile vor debuta începând din 28 Martie 2021 și vor fi operate de două ori pe săptămână cu plecări de pe Aeroportul Henri Coandă București Otopeni în zilele de Joi și Duminică.

Zborurile sunt operate cu aeronave alocate bazei de la Palma de Mallorca (PMI), acest lucru înseamnă că zborurile pleacă de pe Insulele Baleare. Cu toate acestea, orarul este perfect pentru amatorii de city-break-uri de weekend atât din prisma zilelor de operare cât și orarului exact.

AStfel, zborul Ryanair Palma de Malloca – București va opera după următorul orar în sezonul de vară 2021

FR3419 – Palma de Mallorca 09:20 – București Otopeni 13:25
FR 3420 – București Otopeni 13:50 – Palma de Mallorca 15:55

Durata aproximativ a unui zbor OTP – PMI este de aproximativ 3 ore.

Pentru a sărbători deschiderea acestei rute, Ryanair a anunțat prețuri speciale începând de la 29.99 EUR pentru un segment de zbor în lunile Martie și Aprilie 2021 în Palma de Mallorca (locuri limitate la acest tarif).

Palma de Mallorca este una dintre destinațiile europene cu cele mai frumoase plaje (Cala Mayor, Santa Ponsa, Magalluf, Palmanova şi Peguera, de exemplu) și este o insulă excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze, serviicile pentru turiști fiind foarte bine puse la punct. Vă recomand pentru un sejur mai extins să închiriați o mașină pentru a vă putea deplasa pe insulă.

Citește și  Ryanair lansează peste 1.4 milioane de locuri în orarul de iarnă 2023 pe zboruri din România
Sezlonguri Palma de Mallorca
Sezlonguri Palma de Mallorca

Ryanair se alătură astfel celor de la Wizz Air pe această rută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *