Ryanair va opera în sezonul de vară 2020 zboruri București – Kavala (Grecia)

Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair va opera în sezonul de vară din 2020 un nou zbor cu plecare de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă – București Otopeni spre Grecia. Este vorba de zborul spre orașul Kavala, din apropierea Insulei Thassos.

Zborurile vor fi operate cu o frecvență de un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă și sunt programate în perioada 6 iunie 2020 – 26 septembrie 2020.

Zborul va fi operat cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 14:10, cu sosire în Kavala (Grecia) la ora programată 15:20. Durata efectivă a zborului nu va depăși o oră. Zborul de retur se operează de pe Aeroportul „Alexandru cel Mare” Kavala ora locală 15:45, cu sosirea programată pe Otopeni la 16:55.

Chiar dacă zborul este operat cu o frecvență relativ minimă, acesta deschide călătoriile spre Grecia de Nord pentru o categorie de turiști care evitau călătoriile lungi cu mașina.

Kavala
Kavala

Pe lângă destinația Thasos, Kavala este un oraș situat într-o regiune istorică extrem de interesantă. Cetatea și portul din Kavala sunt locuri de vizitat, chiar dacă tot orașul în sine este mai mult un punct de oprire spre alte stațiuni din Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *