Ryanair va oferi din orarul de iarnă zboruri din Budapesta spre Lisabona și Porto

Compania aeriană irlandeză se extinde semnificativ în Portugalia în sezonul de iarnă care va începe din octombrie 2019 și va oferi o mulțime de zboruri noi.

Astfel, compania va oferi zboruri noi din Lisabona, Porto și Faro. Din păcate irlandezii nu vor oferi zboruri din România, însă cu toate acestea pentru cei din vestul țării pot fi o variantă cu plecare din Budapesta.

Ryanair va lansa în orarul de iarnă zboruri din Budapeste spre două destinații foarte populare din Portugalia. Astfel, aeroportul din Capitala Ungariei se va bucura de noi zboruri low-cost spre Lisabona și Porto.

Din Budapesta nu este doar Ryanair care oferă zboruri spre Portugalia, pe rută fiind prezent și low-costul maghiar Wizz Air, dar și compania TAP Air Portugal care oferă până la două zboruri pe zi în orarul de vară.

Pe lângă extinderea spre Budapesta din Porto și Lisabona, Ryanair mai adaugă și o serie de alte noi destinații din Portugalia.
Din Lisabona vor mai fi adăugate zboruri spre Bordeaux, Clermont, Memmingen; din Porto o serie de zboruri spre Alicante, Birmingham, Bremen, Brive (Franța), Malaga, Touluse și Veniția iar din Faro se vor inaugura zboruri spre Berlin, Bremen și Londra.

De asemenea orarul de iarnă Ryanair din Portugalia va veni și cu alte creșteri de frecvențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *