Ryanair va comercializa pe website-ul propriu o parte din zborurile Air Malta

Compania aeriană Ryanair își dezvoltă în continuare infrastructura de rezervări bilete de avion, având una dintre platformele pe care le consider cele mai ușoare de utilizat. După ce Ryanair a integrat în platforma de rezervări a site-ului anumite zboruri ale operatorului aerian membru Skyteam Air Europa și semnalizează separat zborurile Laudamotion, Ryanair a anunțat că a încheiat un parteneriat în acest mod și cu Air Malta.

Prin acest parteneriat încheiat între compania irlandeză și cea din Malta, Ryanair își adaugă pe site-ul propriu rezervabile 21 rute noi spre 8 țări operate de către Air Malta.

În total, pe site-ul Ryanair vor fi 53 rute din și către Malta, compania estimând rezervări totale de 2.7 milioane de pasageri.

Pe viitor este de așteptat ca și mai multe companii aeriene să își listeze zborurile pe site-ul Ryanair.

Curios este că site-ul Ryanair nu listează zborul București – Luqa (Malta) ca fiind rezervabil, deși acest zbor are o frecvență săptămânală până în octombrie. Același lucru se întâmplă și pe ruta spre Budapesta, dar acolo Ryanair cu Air Malta sunt în concurență directă. Cine știe, poate pregătește Ryanair un zbor Malta – București?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *