Încă un pas înapoi: Ryanair suspendă zborurile din Oradea în sezonul de iarnă

După ce a renunțat la o serie de zboruri de la Timișoara, și a renunțat și la baza operațională de acolo, Ryanair face încă un pas înapoi în privința operațiunilor din România. Astfel, compania low cost irlandeză va suspenda pe perioada iernii zborurile sale din Oradea.

Astfel, afectate la Oradea ar fi zborurile către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze şi Londra Stansted, potrivit ebihoreanul.ro.

„Din motive comerciale, Ryanair nu va opera zboruri din/către Oradea în programul de Iarnă 2018. Vom continua să operăm 5 rute pentru programul Vara 2018, către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze şi Londra Stansted, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com”, au declarat reprezentanții Ryanair.

Oficial este vorba despre o suspendare de zboruri pe perioada iernii la Oradea, compania citând motive comerciale. Totuși, Ryanair pare că aplică principiul copilului lacom care atunci când vede un loc mai frumos de joacă își abandonează vechii prieteni.
Iar, în ceea ce privește Timișoara, s-a spus cu subiect și predicat acest lucru – spunând că există oportunități mai bune în alte părți.

Pe de altă parte, acum câteva săptămâni un zbor Ryanair care trebuia să aterizeze la Oradea..a aterizat la Sofia, datorită condițiilor meteo nefavorabile de la Oradea. Totuși, întrebarea de pe buzele tuturor a fost dacă nu cumva nu s-ar fi găsit un aeroport mai apropiat.

Ryanair a lansat zborurile din Oradea în 2017, iar unele zboruri le-a început mai devreme decât erau inițial anunțate, compania arătându-se satisfăcută de cererea existentă pentru zboruri la Oradea.

Așadar, operațiunile Ryanair în România se resfrâng semnificativ. Este departe de mesajul transmis în anii anteriori de companie în privința intereselor sale pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *