Ryanair se întoarce la Oradea din decembrie cu 4 rute de zbor: Londra, Milano, Bologna, Weeze

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunțat că începând din luna decembrie se întoarce la Oradea cu o serie de zboruri internaționale.

Astfel, de la începutul lunii decembrie, Ryanair va oferi zboruri din Oradea spre Londra Stansted, Milano Bergamo, Bologna și Dusseldorf Weeze. Primele zboruri vor debuta în jurul datei de 3 decembrie 2020 și vor fi operate de două ori pe săptămână.

Potrivit EBihoreanul, operarea zborurilor este susținută financiar de Primăria Oradea printr-o subvenție oferită de 800.000 euro.
La această finanțare a aplicat și compania aeriană românească Just Us, dar aceasta a fost descalificată pentru că nu îndeplinea toate condițiile cerute.

Ryanair a suspendat zborurile din Oradea în 2018. Atunci, compania low-cost irlandeză oferea zboruri spre Londra, Milano, Barcelona, Memmingen și Dusseldorf Weeze. Zborurile nu au fost operate pentru foarte mult timp, Ryanair făcându-și prezența la Oradea doar din 2017.

Aeroportul Oradea în prezent nu are zboruri internaționale regulate, doar rutele spre București, astfel că revenirea Ryanair este una de bun augur.
Aeroportul Oradea se află într-o zonă cu densitate mare de aeroporturi, mulți pasageri din zonă optând spre a călători în Europa din Cluj-Napoca sau Debrecen (Ungaria).

Zborurile Ryanair de la Oradea sunt încărcate în sistem până în Octombrie 2021 și sunt disponibile deja pentru rezervare, inclusiv la tarife promoționale de la 15 EUR/segment de zbor (preț fără bagaj sau servicii).

Citește și  1.8 milioane de pasageri pe zboruri Ryanair în mai 2021

Un comentariu la „Ryanair se întoarce la Oradea din decembrie cu 4 rute de zbor: Londra, Milano, Bologna, Weeze

  • 26 ianuarie 2021 la 21:34
    Permalink

    Am auzit de la cineva din Oradea ca incepand din primavara 2021 se va deschide o cursa de avion din Oradea la Hamburg.Este adevarat sau a fost doar o dorinta a cuiva din Oradea care ar dori sa calatoreasca cu avionul direct de la Oradea la Hamburg?Cum pot sa stiu daca va fi sau nu aceasta cursa pe ruta respectiva?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *