Ryanair reia de la 1 iulie peste 20 rute din România

Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a anunțat astăzi reluarea a peste 20 rute spre și dinspre România din 1 iulie. Rutele reluate vor face parte din orarul de vară inițial planificat pentru vara 2020.

Printre rutele reluate începând de la 1 iulie Ryanair aduce în față rute spre Grecia, Cipru, Italia și Spania, dar se găsesc zboruri Ryanair și spre alte țări precum Austria, Belgia sau Marea Britanie.

Ryanair invită și încurajează călătorii să înceapă să își planifice vacanțe în timp ce sărbătoresc trecerea peste una dintre cele mai dificile perioade pentru pasionații de călătorii.

Pentru a sărbători ridicarea restricțiilor de călătorie, Ryanair a anunțat o promoție pentru călătorii în lunile Iulie și August, cu prețuri care pornesc de la doar 19,99 euro. Zborurile la prețuri promoționale vor fi disponibile până luni, 22 iunie, pe site-ul Ryanair.

Recomandarea generală este să urmăriți permanent condițiile de călătorie atât din România cât și din țara de destinație pentru a nu avea surprize privind izolarea.

Zborurile Ryanair pe relația internă București – Timișoara sunt suspendate până în toamnă (prima dată disponibilă – 25 iunie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *