Ryanair oferă un bagaj de 10 kilograme gratuit pentru pasagerii care au achiziționat bilete înainte de 1 septembrie

Compania aeriană Ryanair a anunțat mai multe modificări asupra politicii de bagaje de mână care se va aplica cu începere de la 1 noiembrie 2018.

Astfel, începând de la data respectivă, doar pasagerii care au plătit un bagaj de mână de 10 kilograme vor avea un bagaj de tip troler gratuit, la bord fiind permisă urcarea cu bagaje de tip troler doar pentru pasagerii care au adăugat opțiunea contra cost de îmbarcare prioritară.

Totuși, o mare parte dintre clienții care au efectuat rezervări înainte de data anunțării modificării politicii au rămas cu ideea că vor avea voie să își ia un bagaj de mână care le va fi plasat la cală, iar cu noua politică au rămas fără această opțiune.

Bagaje de 10 kilograme gratuite pentru clienții care au rezervat înainte de 1 septembrie

Astăzi însă Ryanair a anunțat că pentru clienții care au rezervat bilete de avion înainte de 1 septembrie 2018 cu călătorii după 1 noiembrie 2018, aceștia vor avea gratuit un bagaj de 10 kilograme care va putea fi pus la cală și predat în aeroport. Este vorba despre aproximativ 2 milioane de clienți, așadar un număr însemnat de călători.

Mai mult, Ryanair a anunțat că au fost aproximativ 50.000 pasageri care au rezervat după 31 august dar au achiziționat serviciul de îmbarcare prioritară după 1 septembrie. Acestor clienți le-a fost rambursat costul de 8 EUR al îmbarcării prioritare, dar fără a pierde beneficiiile acestui serviciu.

Așadar, măsura Ryanair vine să liniștească acei clienți care au achiziționat bilete de avion fără să știe de faptul că irlandezii vor modifica politica bagajelor de mână. Desigur, nu mai este ca înainte, când bagajul îți era preluat la îmbarcare, acum va trebui ca bagajul de tip troler, pentru pasagerii care nu au achiziționat serviciul de îmbarcare prioritară să fie predat la aeroport, la ghișeele speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *