Ryanair lanseaza zboruri din Craiova spre Valencia – Preturi de la 24.99 EUR

Ryanair va adauga un nou zbor din Romania, de data asta din Capitala Olteniei – Craiova spre Valencia. Zborurile vor incepe din luna noiembrie 2016 si vor fi operate cu aeronave Boeing 737 – 800, de doua ori pe saptamana.

Aeroportul Craiova este al treilea aeroport pe care irlandezii de la Ryanair vor deveni activi, dupa anuntul bazelor de la Timisoara si Bucuresti. Pentru aeroportul din Craiova, Ryanair estimeaza sporirea capacitatii cu 33.000 pasageri pe an prin adaugarea acestui nou zbor.

Zborurile vor fi operate in fiecare joi si duminica.

Zborul de joi va pleca din Valencia la ora locala 16:00 si va ajunge in Craiova la ora locala 20:10, dupa un zbor total de 3 ore si 10 minute. Returul de joi spre Valencia este programat la ora locala 20:35 cu sosirea programata la ora locala 22:45.
In schimb, zborul de duminica va pleca din Valencia dimineata devreme, la 06:55 si va ajunge in Craiova la 11:05. Returul este programat la ora 11:35 cu sosirea in Valencia la ora 13:40.

Vom reveni cu orarul zborurilor imediat ce acestea vor fi disponibile spre rezervare pe site-ul Ryanair.com

În Craiova, Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE, a spus:

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie, care este deja disponibilă pentru rezervări pe www.ryanair.com. Noul serviciu va opera cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va aduce anual peste 33,000 de clienți noi pe Aeroportul Craiova.

Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.

Pentru a sărbători noua rută Craiova – Valencia, scoatem la vânzare locuri la preț promoțional, începând de la 24.99€, pentru călătorii în Noiembrie, pentru rezervări până la miezul nopții, Miercuri, (24 Februarie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *