Ryanair lansează peste 1.4 milioane de locuri în orarul de iarnă 2023 pe zboruri din România

Ryanair, cea mai mare compania aeriană din Europa și unul dintre principalii transportatori aerieni din România, a anunțat astăzi lansarea a peste 1,4 milioane de locuri în orarul de iarnă 2023 pe zboruri din și spre România.

Programul de iarnă Ryanair pentru sezonul 2023 va fi în vigoare de la sfârșitul lunii octombrie 2023 și până la finalul lunii martie 2024.

Oferta de zboruri Ryanair din România cuprinde destinații populare de ski, târguri de Crăciun, shopping, city break și destinații ceva mai călduroase și cu mai mult soare pe timp de iarnă.

Ryanair oferă în prezent zboruri în România de pe aeroporturile București Henri Coandă, Cluj-Napoca și Iași.

Alicja Wójcik-Gołębiowska de la Ryanair a declarat:
„Am primit un număr mare de cereri pentru programul de iarnă ’23 din partea clienților care doresc să se asigure un loc în avans și să își rezerve un zbor Ryanair pentru vacanța lor de iarnă ’23. Indiferent dacă vrei să te bucuri de soare, să schiezi sau să te bucuri de sezonul festiv în una dintre cele mai frumoase și fascinante orașe din Europa, nu vei fi dezamăgit de selecția noastră inegalabilă de destinații de schi, târguri de Crăciun, cumpărături sezoniere și soare de iarnă, oferite la cele mai mici tarife din Europa.

Pentru a sărbători lansarea celui mai amplu program de iarnă de până acum, Ryanair a lansat o ofertă specială de locuri, cu tarife disponibile începând de la doar 29,99 €, numai pe Ryanair.com.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *