Ryanair lansează orarul de iarnă 2018 pentru București – 4 rute noi către Marsilia, Paphos, Amman și Palermo

Ryanair a anunțat astăzi lansarea orarului de iarnă 2018 pentru zborurile de la București. Orarul de zbor nu implică noutăți majore pentru că rutele anunțate ca fiind noi deja au fost menționate în știri anterioare. Surprizele mari aș putea spune că ar fi lansarea zborurilor București – Amman și poate București – Marsilia.

De asemenea, ruta București – Paphos a mai fost anunțată, așadar Ryanair cel mai probabil se referă la permanentizarea acestui zbor.

Creșteri de frecvență anunțate și pentru zboruri existente – Timișoara, Londra, Milano și Atena

Ryanair anunță creșteri de frecvență pentru zborurile București – Timișoara, la 16 zboruri săptămânale, ceea ce e o veste bună. Totuși, această creștere a numărului de zboruri pe relația București – Timișoara a mai fost anunțată, însă în cele din urmă nu țin minte să se fi operat, având în vedere că Ryanair a traversat momente operaționale mai dificile în toamna anului trecut. De menționat că Ryanair a închis baza de la Timișoara, așadar diferența notabilă este că toate zborurile vor fi operate cu aeronave bazate la București.

Pe lângă creșterile de frecvență pe ruta București – Timișoara, Ryanair a mai anunțat și creșteri de frecvență pe zborurile spre Londra, Milano și Atena. Operată începând din martie 2016, zborul București – Atena cu Ryanair pare că se bucură de succes.

“Suntem încântați să lansăm programului nostru de Iarnă 2018 pentru București cu 4 rute noi către Amman, Marsilia, Palermo și Paphos, dar și cu frecvențe mărite către Atena, Londra, Milano și Timișoara, ce vor livra 1.850.000 de clienți p.a., deoarece Ryanair crește cu 18% pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Consumatorii români și vizitatorii pot acum să-și rezerve locurile disponibile în programul de Iarnă 2018, cu tarife în continuă scădere, astfel că nu a fost vreodată un moment maibun de a-și rezerva un zbor la tarif redus cu Ryanair.

Pentru a sărbători lansarea programului nostru Iarna 2018 București scoatem la vânzare bilete la doar 9.99€ pentru călătorii în aprilie și mai, și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Duminică, 15 aprilie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să grăbească și acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.” a declarat Denis Barabas, reprezentantul Ryanair în România.

Aș putea concluziona că după ultima perioadă relativ tumultoasă, se pare că Ryanair începe ușor-ușor să se așeze în România și să se consolideze pe București. Personal priveam cu neîncredere inclusiv anunțarea orarului de iarnă la București al irlandezilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *