Ryanair lanseaza Midweek Madness – Bucuresti – Londra si retur @ 39 EUR, Brussels @ 23.98 EUR

După toată tevatura cu ba zboară, ba nu zboară transatlantic în următorii 5 ani, promoția celor de la Ryanair pentru biletele de avion la preț redus nu a prea fost preluată de către public și s-a făcut foarte puțină publicitate pe ea. Totuși, este o ofertă bună dacă vrei să călătorești în perioada 14 Aprilie – 28 Mai 2015.

Pentru rezervări efectuate în perioada 19 Martie – 23 Martie cu zilele de călătorie marți, miercuri sau joi beneficiați de o reducere de 20% din prețul biletelor de avion față de prețul standard (care oricum în aceste zile sunt mai reduse decât în weekend). Promoția este valabilă pentru peste 1600 zboruri de la 190 aeroporturi și pentru zboruri din 30 de țări din Europa și Africa de Nord. Promoția curentă Midweek Madness face parte dintr-o serie de promoții cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de Ryanair.

midweek madness ryanair banner

Din România, Ryanair zboară din București spre Brussels (Charleroi), Dublin, Londra (Stansted) și sezonier primăvara/vara spre Madrid. De exemplu, spre Madrid am găsit bilete de avion dus-întors la 69 si 75 EUR, mai jos regăsiți simularea, prețurile nu includ însă bagaj de cală. Orarul nu este totuși prea bun pentru city-break-uri pentru că se aterizează târziu la Madrid. Dar ați putea zbura la Madrid cu o altă companie aeriană și la întoarcere să veniți cu Ryanair pentru a trece peste inconvenientul orar.

bucuresti madrid ryanairbucuresti madrid ryanair low fare

 

București – Londra și retur la doar… 39 EUR

Orarul de zbor din nou are un mic inconvenient dar așa un preț mic spre Londra nu am găsit niciodată până acum. Pentru un city break ceva mai lung e un bilet de avion super-mega ieftin.

londra - bucuresti ryanairsau poate vreți să zburați spre Londra într-un city break o dată cu mini-vacanța de 1 mai..păi uite aici ofertă de la Ryanair:

bilet avion londra vacanta 1 mai

 

București – Brussels (Charleroi) chiar și la 23.98 EUR

Spre Brussels din București zboară mai multe companii aeriene fără să fie un trafic semnificativ ceea ce face ca prețurile să fie extrem de mici. De exemplu, am găsit chiar și la 23.98 EUR dus-întors iar de data asta orarul de zbor al celor de la Ryanair este mai bun pentru city-break-uri.

bilet avion ryanair bucuresti brussels

Pentru vacanța de 1 mai cea mai bună variantă de la Ryanair am găsit-o pe aceasta de mai jos, la 52 EUR este o variantă bună.

bucuresti brussels ryanair vacanta 1 mai 2015

 

Desigur, prețurile din prezentul articol sunt valabile strict la momentul redactării acestui articol, după cum știți prețurile biletelor de avion se schimbă foarte des, pot să scadă, să urce așa că pentru varianta voastră cea mai bună faceți o simulare direct pe website-ul operatorului aerian, în cazul de față Ryanair!

Spor la rezervat!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *