Ryanair introduce zboruri București – Tel Aviv din mai 2019

Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a anunțat astăzi orarul de vară 2019 pentru Tel Aviv, Israel. Printre destinațiile nou adăugate de către Ryanair de la Tel Aviv se numără și București, așadar compania low-cost se va alătura celorlalți operatori prezenți pe rută.

Zborurile București – Tel Aviv oferite de Ryanair vor debuta în 11 mai 2019.

Vor fi două zboruri săptămânale, în zilele de Marți și Sâmbătă.

Ruta București – Tel Aviv este una dintre cele mai competitive, pe această rută fiind atât companii naționale precum TAROM sau El Al cât și low-costurile Blue Air, Wizz Air dar și alte companii din Israel care operează mai mult sau mai puțin regulat.

Ryanair a anunțat noile zboruri din Tel Aviv spre București o dată cu anunțarea acestor zboruri și spre Atena, Sofia, Kaunas, Memmingen și Salonic. În total, în vara acestui an, Ryanair va oferi zboruri spre 12 destinații din Tel Aviv, Israel.

Programul de vară 2019 Ryanair din București va include 19 rute în total, inclusiv cele 5 rute noi anunțate în ultima perioadă spre Amman, Chania, Marsilia, Pescara. De menționat însă că o parte dintre aceste rute au fost inaugurate deja din orarul de iarnă 2018, chiar dacă Ryanair le anunță ca fiind noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *