Ryanair închide baza de la Timișoara din 25 martie și rămân doar zborurile spre București și Milano

Într-un comunicat de presă remis astăzi, compania low-cost irlandeză Ryanair a anunțat închiderea bazei de la Timișoara, motivând performanțe slabe ale zborurilor oferite. Compania mai motivează faptul că alte aeroporturi au cereri comerciale mai mari, astfel că nu este rentabil pentru companie să păstreze aeronava bazată la Timișoara.

Compania irlandeză low-cost totuși va continua să opereze zborurile spre București și Milano, dar toate celelalte zboruri vor fi anulate din 25 martie 2018.

David O’Brien, Chief Commercial Officer, a declarat:

Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanței comerciale slabe. Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă. 

Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele șapte rute din Timișoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, și ne prezentăm scuze sincere clienților incomodați de această decizie.”

Clienții Ryanair afectați de această decizie vor fi contactați pentru restituirea contravalorii biletelor de avion.

Aeroportul de la Timișoara așadar intră într-un regres semnificativ, după ce și Blue Air a anulat de acolo zborurile triangulare Iași – Cluj Napoca – Timișoara.

Un comentariu la „Ryanair închide baza de la Timișoara din 25 martie și rămân doar zborurile spre București și Milano

  • 22 februarie 2018 la 15:48
    Permalink

    Ryanair mai are un zbor din craiova-valencia

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *