Ryanair anunță oficial zborurile prin conexiune – primul aeroport – Roma Fiumicino

Compania aeriană irlandeză low-cost Ryanair a anunțat astăzi lansarea posibilității de a rezerva zboruri prin conexiune. Primul aeroport pe care se vor putea face transferuri spre alte rute pe practic aceeași rezervare este Roma Fiumicino, dar pentru moment doar pentru 10 rute.

Pentru pasageri, posibilitatea de a achiziționa zboruri prin conexiune înseamnă că pot cumpăra bilete de avion de la destinația A la B, chiar dacă nu există zbor direct, printr-un aeroport de conexiune, cu care ambele aeroporturi sunt conectate.
În plus, pe astfel de bilete rezervate, transferul bagajelor de la destinația inițială la cea finală este asigurată iar pasagerul nu mai trebuie să treacă prin controlul de securitate.

Conexiunile inițiale sunt posibile pentru zborurile din și spre Alicante, Barcelona, Bari, Brussels, Catania, Comiso, Malta & Palermo – prin Roma – în orice direcție.

Chiar dacă știrea este anunțată de astăzi, primele zvonuri despre lansare au apărut pe site-urile internaționale de specialitate încă de ieri.

Personal mă aștept ca Ryanair să lanseze în viitorul apropiat tot mai multe aeroporturi de pe care să ofere zboruri prin conexiune. Ar simplifica foarte mult posibilitatea de a ajunge în varii destinații spre care nu există cerere suficientă de zboruri directe.

2 comentarii la „Ryanair anunță oficial zborurile prin conexiune – primul aeroport – Roma Fiumicino

 • 17 mai 2017 la 16:12
  Permalink

  Oferă deja! Știrea nu este nouă, în plus pe 15 mai a circulat pe internet o imagine cu prețul unui bilet de peste 300€ pe ruta Bari-Catania via Roma! ?

  Răspunde
  • 17 mai 2017 la 17:21
   Permalink

   Și eu ce am scris? Sau ce ai înțeles tu că am scris?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *