Ryanair va oferi din octombrie 2018 zboruri pe ruta București – Amman (Iordania)

Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a anunțat astăzi deschiderea unui baze operaționale pe Aeroportul Amman din Iordania. Printre zborurile pe care le va oferi de la această bază aeriană se numără și un zbor pe ruta București – Amman, plănuit spre a fi lansat cu ocazia orarului de iarnă.

Zborurile pe relația București – Amman (Iordania) vor debuta la sfârșitul lunii octombrie 2018 și vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale.

Orarul și prețurile biletelor vor fi anunțate spre sfârșitul lunii februarie.

Pe lângă lansarea rutelor din Amman spre București, Ryanair va lega această destinație și de Paphos (Cipru), Bologna (2 zboruri săptămânale), Brussels Zaventem (două zboruri săptămânale), Budapesta (2 zboruri săptămânale), Cracovia (2), Milan Bergamo (3), Praga (2), Vilnius (2) și Varșovia.

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat:

 “Suntem încântați să lansăm această rută nouă din București către Amman, în Iordania, cea de-a 34-a țară în care operăm. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, ca parte a programului nostru Iarna 2018 București.

Locurile vor fi scoase la vânzare mai târziu, în această lună, pe Ryanair.com, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și la ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de legătură la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers”

În prezent, singura companie aeriană care asigură zboruri pe această rută este TAROM, care oferă 3 zboruri săptămânale către orașul din Orientul Mijlociu.

Iordania este o destinație din ce în ce mai populară pentru români mai ales în sezonul de iarnă.

Citește și  Obiective turistice de vizitat în Iordania: Amman, Petra, Wadi Rum și Marea Moartă

Pe lângă Amman, Ryanair va oferi zboruri și spre Aqaba.

Personal mai aștept de la Ryanair și zboruri spre Maroc din România. În prezent, cel mai apropiat zbor Ryanair spre Maroc se poate lua din Budapesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *