Ryanair anunță 5 zboruri săptămânale București – Londra Southend cu începere din octombrie 2019. Retragere de la Cluj Napoca

Compania aeriană Ryanair a anunțat că va opera două zboruri noi de la baza lor din Londra Southend, printre care și un zbor spre București Otopeni.

Zborurile Ryanair pe ruta București – Londra Southend vor debuta în 27 octombrie 2019, cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale.

Ruta va fi operată cu plecări din București în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, cu plecare de pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la orele 21:20.
Zborul Londra Southend – București este operat cu plecare de pe aeroportul din regiunea capitalei Marii Britanii la ora locală 15:50.

Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Retragere a zborului de la Cluj Napoca

Pe de altă parte, concomitent cu lansarea zborului București – Londra Southend, Ryanair a operat o modificare în programul zborului spre Londra de la Cluj Napoca.

Se pare că zborul Londra – Vilnius va prelua frecvența liberă lăsată de retragerea zborului de la Cluj.

Astfel, în programul Ryanair, ultimul zbor operat pe ruta Cluj Napoca – Londra Southend este în data de 24 octombrie.

Ryanair a inaugurat zborurile Cluj Napoca – Londra în aprilie 2019, după un anunț destul de devreme. Acum se pare că este preferată o altă destinație de la Londra în detrimentul orașului de pe malul Someșului.

Citește și  Ryanair a inaugurat primul zbor de la Suceava spre Veneția Treviso

Fără doar și poate este o lovitură retragerea Ryanair de la Cluj Napoca, dar cel mai probabil irlandezii au considerat că nu se justifică o luptă cu Wizz Air la Cluj, unde operatorul maghiar are una dintre cele mai multe zboruri.

Așa cum se întâmplă de obicei, operatorii aerieni nu transmit comunicate de presă când se renunță la o rută. La fel este și cazul zborului Cluj – Londra, fără vreo confirmare sau notificare spre presă de retragere a zborului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *