Ryanair a început să vândă bilete de avion pentru alte companii aeriene – Parteneriat cu Air Europa

Ryanair a anunțat astăzi încheieierea unui parteneriat cu compania aeriană Air Europa, ceea ce va permite clienților Ryanair să cumpere bilete de avion Air Europa direct de pe site-ul Ryanair.com. În primă fază, biletele de avion oferite sunt disponibile spre a fi rezervate doar din Madrid.

Astfel, Ryanair adaugă în motorul propriu de rezervări destinații lung-curier din Europa spre America de Nord, Centrală și de Sud. Cine și-ar fi imaginat că Ryanair va vinde pe site-ul propriu zboruri spre Cuba, Ecuador, Bolivia sau Brazilia? Asta doar să enumerăm o serie de țări apărute peste noapte spre vânzare pe site-ul irlandezilor.

Zborurile prin conexiune vin până la finalul anului

Zborurile din ce am observat nu sunt oferite prin conexiune, ci sunt zboruri directe operate de către Air Europa direct de pe hubul din Madrid.

În comunicatul Ryanair se specifică însă că până la finalul anului pasagerii Ryanair vor putea să rezerve bilete de avion prin conexiune spre destinațiile Air Europa din Madrid.

De asemenea, irlandezii de la Ryanair anunță și faptul că sunt în discuții și cu alte companii aeriene care au zboruri lung-curier pentru a le oferi ocazia călătorilor Ryanair să cumpere bilete de avion spre destinații finale.

Ryanair a început de luna această să vândă și bilete de avion cu conexiune pe zborurile operate de ei, prin aeroportul italian Roma Fiumicino.

Aș spune că multe zvonuri duc la un viitor parteneriat între Ryanair și Norwegian, dar în realitate lucrurile sunt imprevizibile, mai ales când vine vorba de Ryanair. Cred că parteneriatul acela e la fel de probabil ca succesul acestui program pilot cu Air Europa sau presupunerea că acest parteneriat este făcut doar pentru că irlandezii vor să arate companiilor lung-curier că au forța să implenteze un astfel de sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *