Ryanair adaugă zborurile prin conexiune și prin Milano

Compania low-cost irlandeză Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa ca număr de pasageri transportați, a anunțat săptămâna trecută lansarea zborurilor prin conexiune și prin Milano Bergamo.

Lansarea pe aeroportul din Nordul Italiei vine după ce compania irlandeză a oferit pentru prima dată același sistem și pe zborurile prin Roma Fiumicino.

Zborurile prin conexiune prin Milano sunt în acest moment disponibile pentru perechile de destinații de la și spre Alicante, Atena, Barcelona, Bari, Brindisi, Cagliari, Catania, Corfu, Ibiza, Lanzarote, Lamezia, Madrid, Malaga, Malta, Napoli, Palermo, Pescara, Trapani, Valencia și Zaragoza.

Astfel, sunt posibile peste 25 combinații de destinații pe un număr de 300 rute din oferta Ryanair din Milano Bergamo.

Zborurile prin conexiune / escală oferă un plus de flexibilitate pasagerilor

Zborurile prin conexiune înseamnă că un pasager poate ajunge la o destinație care nu este operată în mod uzual de la aeroportul de destinație printr-un aeroport terț pe care va face o escală. Pentru a avea un zbor cu escală de regulă bagajul nu este nevoie a fi preluat la escală ci de la destinația finală. De asemenea, chiar dacă sunt două bilete de avion, în mod normal pasagerul trece printr-un singur control de securitate, la aeroportul de plecare.

România este ocolită pentru moment

Din păcate, nici de data aceasta zborurile din sau spre România (mai cu seamă spre București sau Timișoara) nu sunt incluse în proiectul pilot Ryanair. Posibil ca zborurile din România spre Milano Bergamo să meargă suficient de bine pentru a nu fi nevoie a fi incluse în acest proiect sau ca interesul din partea irlandezilor să fie scăzut. Rămâne de văzut pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *