Ryanair a lansat orarul de zbor din Bucuresti pentru vara 2016 si vine cu promotii

Astazi in Bucuresti a avut loc o conferinta de presa Ryanair la care s-a sintetizat oarecum activitatea Ryanair in Romania, dupa cum am dedus din articolele si postarile celor prezenti la eveniment. La conferinta de presa tinuta cu ocazia lansarii orarului de zbor pentru vara 2016 din Romania a participat chiar chief operating officer-ul de la Ryanair, David O’Brien.

Orarul de zbor pentru vara 2016 include 4 rute noi si Ryanair se asteapta sa contribuie la un numar de 1.1 milioane de pasageri transportati spre si de la Bucuresti, conform comunicatului oficial transmis dupa conferinta.

Programul de vară 2016 al Ryanair în București va aduce:

  • 4 noi rute: Bologna (5 x săpt.), Milano Bergamo (1 x zi), Milano Malpensa (4 x săpt.) și Roma (2 x zi)
  • 8 rute în total
  • 1 Milioane de clienți pe an
  • 825 locuri de muncă pe an (bazat pe o statistica ca fiecare milion de pasageri transportati sustine 750 angajati in aviatie si industria conexa)
Interior avion Ryanair Boeing 737-800 (2015) ruta Barcelona - Palma de Mallorca
Interior avion Ryanair Boeing 737-800 (2015) ruta Barcelona – Palma de Mallorca

La București David O’Brien, Ryanair, a declarat: “Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea Programului de Vară 2016 pentru București, ce aduce 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino, și 8 rute în total, care vor transporta 1.1 Milioane de clienți pe an și vor susține 800 de locuri de muncă din activăți comerciale și servicii conectate Aeroportului Henri Coandă București. Fiind cea mai mare companie aeriană din Europa urmărim ca în viitor să creștem traficul nostru de pasageri, numărul de rute și locurile de muncă susținute pe Aeroportul Otopeni, dar și conectarea acestuia cu centrele de business cheie ale Europei. Ca urmare a lărgirii rețelei noastre de rute, cea mai mare din Europa, facem din Ryanair alegerea ideală atât pentru clienții Business, cât și pentru cei de călătorii de plăcere.

Citește și  Ryanair a avut 11.5 milioane de pasageri în decembrie 2022 / Peste 160 milioane pasageri în 2022

Pentru a sărbători lansarea noului nostru program de vară 2016 pentru București, oferim spre vânzare 100,000 de locuri din cadrul întregii noastre rețele de rute din Europa, la prețuri promoționale care încep de la €19.99. Acestea pot fi rezervate până Luni, 21 septembrie, miezul nopții. Pentru a nu pierde această ofertă extraordinară, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Zborurile Ryanair in orarul de vara 2015:

Bologna 5 x săpt.
Bruxelles Charleroi 1 x zi
Dublin 4 x săpt.
Londra 2 x zi
Madrid 1 x zi
Milano Bergamo 1 x zi
Milano Malpensa 4 x săpt.
Roma Ciampino 2 x zi

Am inteles ca pe langa anunturile de totul e roz in ceea ce ne priveste, conducerea Ryanair a lansat o serie de acuze catre reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, prin faptul ca acestia nu raspund mailurilor si invitatiilor la negociere ale celor de la Ryanair in ceea ce priveste taxele aeroportuare. Foarte pe larg despre situatie s-a scris pe NewsAir.ro, unde este prezent si un raspuns al celor de la conducerea Aeroporturi Bucuresti care spun ca sunt deschisi spre o extindere a colaborarii cu Ryanair dar in aceeasi parametri cu a celorlalti operatori.
Ceea ce imi pare foarte corect din partea CNAB sa trateze egal operatorii, indiferent ca au unul sau douazeci de zboruri pe zi, asta aduce preturi echilibrate intre toti jucatorii pentru pasageri.

Citește și  Ryanair anunță zborurile spre Milano Bergamo de la Cluj-Napoca și Iași cu prețuri de la 29.99 EUR

Pentru calatorul din tine insa, recomand sa intri pe www.ryanair.com si sa te pregatesti de preturi foarte bune:

bucuresti_bologna_ryanair

bucuresti_bologna_ryanair_2

londra

City-break la Roma cu pretul zborului de doar 29.98 EUR, chiar in weekend, pacat insa ca orarul de zbor e total anti-city-break-uri:

roma-30 eur

Daca vreti un orar mai decent spre Roma, ar exista si combinatii ceva mai ieftine, dar nu in weekend:

roma_2

Cat despre parerea mea despre Ryanair – am zburat o singura data cu ei. Experienta o regasesti aici, impreuna cu un videoclip misto de la decolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *