Ryanair pune la vanzare bilete de avion la 15 EUR/segment

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa – Ryanair – a anuntat astazi punerea la vanzare a un milion de bilete de avion la preturi de doar 15 EUR. Biletele de avion se pot rezerva spre destinatii precum Bruxelles Charleroi, Dublin, Milano sau Roma dar si multe alte destinatii care nu pornesc neaparat din Bucuresti dar pot fi foarte interesant combinate spre a obtine preturi extrem de bune.

De exemplu, ai putea combina un zbor Bucuresti – Milano – Lisabona la doar aproximativ 60 EUR (in caz ca se potrivesc datele), cand oferta companiilor de linie incepe de la 200 EUR insa e drept, include si bagajul de cala.
Pentru a putea profita de promotia aceasta in care preturile pleaca de la doar 15 EUR trebuie doar sa rezervi pana in 6 Noiembrie 2015 biletele de avion disponibile la preturi promotionale.
Calatoriile se pot efectua pentru perioada noiembrie 2015 – martie 2016.

Lista completa a destinatiilor cu preturi promotionale:

· Atena

· Berlin

· Bruxelles Charleroi

· Koln

· Copenhaga

· Dublin

· Lisabona

· Londra

· Milano

· Manchester

· Roma

· Varșovia

Din pacate Ryanair nu mi-a transmis perechile de zboruri din Bucuresti pentru care se aplica oferta, asadar va recomand sa faceti cat mai multe simulari. Am gasit preturi chiar mai bune decat asta, de exemplu Bucuresti – Roma la 20 EUR dus-intors, dar la un orar destul de nepotrivit.

bucuresti roma ryanair 20 eur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *