Rute noi operate de Wizz Air de la Iasi: Roma, Tel Aviv, Bologna, Catania si Larnaca

In aceasta dimineata, la Iasi, a avut loc o conferinta de presa organizata de catre Aeroportul local si reprezentati ai companiei Wizz Air.

Astfel, cei de la Wizz Air au confirmat inceperea operarii zborurilor spre aeroporturile din Roma, Tel Aviv, Bologna, Catania si Larnaca. Noile zboruri vor fi operate cu o frecventa de doua zboruri saptamanale, mai putin spre Bologna unde se va zbura de trei ori pe saptamana.
Noile zboruri vor debuta incepand cu luna iulie 2016 si sunt deja incarcate pe site.

harta destinatii wizz air iasi

Pe langa aceste zboruri noi, se va creste frecventa zborurilor Wizz Air operate spre Londra Luton la 5 zboruri si spre Milano Bergamo la 3 zboruri saptamanale.

Preturile biletelor de avion pentru noile rute vor porni de 129 lei, mai putin Tel Aviv unde pretul per segment va porni de la 229 lei.

La o intrebare adresata din sala in ceea ce priveste cresterea accelerata a operatiunilor Wizz Air din Iasi, pe modelul Cluj cu mai multe aeronave alocate, reprezentatul Wizz Air a declarat ca intentioneaza sa se dezvolte si baza din Iasi insa nu stie o perioada de timp pentru ca acest lucru sa se intample. Reprezentantul a declarat ca in 6 ani baza din Cluj a ajuns la 5 aeronave alocate.
Aeronava actuala alocata de Wizz Air estimeaza o capacitate de 65.000 locuri capacitate oferita pentru 2016.

Citește și  Wizz Air desemnată Cea mai bună companie aeriană low-cost din Europa în 2023
WizzAir_Iasi
Foto: Youtube

Am mai spus, in acest moment aeroportul cu dezvoltarea cea mai accelerata din Romania este Aeroportul International din Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *