Ruta noua Blue Air – Bacau – Catania, incepand cu iunie 2015

Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, anunta introducerea unei noi curse regulate cu 2 frecvente/saptamana, respectiv Bacau – Catania si retur, incepand cu 20 iunie 2015.
Biletele de avion sunt acum disponibile la tarife incepand de la 32,90 euro*/segment (*taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

Zborurile sunt operate in zilele de joi si sambata, fiind vorba de zborurile 0B245 si 0B246. In ziua de joi avionul pleaca de la Bacau la ora locala 08:10 si ajunge in Catania Fontanarossa dupa 2 ore si 25 minute, la ora locala 09:35. Intoarcerea joia este programata de la ora 10:20 si sosire in Bacau la 13:40. Zborul retur are o durata de 2:20.
Sambata ruta este operata din Bacau de la ora locala 16:35 cu aterizare in Catania la ora 18:00. Returul Catania Fontanarossa – Bacau are loc la ora 18:45 si aterizare in Bacau la ora locala 22:05.

Zborurile sunt introduse in calendarul de vara ca fiind operate pana la data de 19.09, probabil dupa aceea data compania va evalua profitabilitatea rutei si va analiza continuarea rutei si in orarul de iarna.

Blue Air operereaza din Bacau zboruri regulate si catre Bologna, Bruxelles, Dublin, Liverpool, Londra, Milano, Paris, Roma si Torino.

Mai mult, Blue Air dezvolta si baza operationala externa din Torino (Ceselle) prin introducerea a doua noi destinatii, Bari si Ibiza.
Zborurile de Torino – Bari vor fi operate in fiecare zi de luni miercuri si vineri, iar Torino – Ibiza se va bucura de 2 frecvente/ saptamana.
Si baza operationala din Larnaca va avea o crestere a numarului de frecvente. Ruta Larnaca – Atena se va opera cu 10 frecvente/ saptamana (in prezent sunt 7 frecvente/ saptamana), iar la zborurile catre Salonic se va adauga inca o frecventa/ saptamana (in prezent sunt 3 frecvente/ saptamana).

Destinatii operate de Blue Air in orarul de vara 2015

Gheorghe Racaru - Director General Blue Air
Gheorghe Racaru – Director General Blue Air
  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *