Ruta Blue Air Oradea – București este disponibilă pentru rezervare doar până în martie

Cu mai puțin de două luni înainte de debutarea orarului de vară pentru companii aeriene, zborul Blue Air pe ruta Oradea – București nu este disponibil spre rezervare pentru date de călătorie începând din aprilie.
Ultimul zbor disponibil in sistemul de rezervări al site-ului Blue Air de la Oradea este in 28 martie.

In prezent, Blue Air operează această rută de patru ori pe săptămână.

Potrivit publicației locale eBihoreanul.ro, Blue Air nu a răspuns oficial cu privire la o posibilă suspendare a rutei de la Oradea.

Cu toate acestea, este de precizat că în general companiile aeriene rareori confirmă oficial abandonarea unei rute și, de cele mai multe ori, pur și simplu scot zborurile din sistem sau nu le mai planifică.
Din păcate pentru Aeroportul Oradea acest lucru s-a mai întâmplat recent și cu zborurile Ryanair.

Blue Air nu este neapărat o companie aeriană care să publice prea din timp orarul. Am remarcat și în alți ani întârzierea publicării orarelor, dar în acest caz punctual este posibil sa fie altceva.
Fie vorbim de o suspendare a zborurilor Blue Air de la Oradea la București, fie de o extindere a operațiunilor. Cu toate acestea, puțin probabil să fie vorba de extindere a operațiunilor, pentru că acestea se anunță și mai din timp.

In prezent există anunțate două rute noi Tarom de la Oradea, spre Barcelona și Milano, rute care ar înlocui o parte din golul lăsat de Ryanair, dar sunt sceptic cu privire la un viitor lung al acestor zboruri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *