20% Reducere Pentru Toate Rutele de la Wizz Air in 9 si 10 August

Wizz Air are o nouă promoție cu reduceri substanțiale – 20% reducere la biletele de avion cu plecare sau destinație România. Reducerea se aplică doar pentru biletul de avion și este valabilă pentru rezervări efectuate în 9 și 10 August 2014, indiferent de data zborului.

Am făcut câteva simulări și am prins niște prețuri foarte bune pe majoritatea destinațiilor din România. Vă puteți juca și voi cu ofertele de astăzi și mâine aici.

Reducerile, după cum vă spuneam, se aplică pentru toate destinațiile cu plecare sau sosire în România, indiferent de aeroportul de plecare, fie că este el București, Timișoara, Craiova, Cluj, Târgu Mureș, Sibiu sau Arad.

Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25) dar exclude taxa de administrare, dacă zborul este efectuat de compania Wizz Air Hungary Kft (W6). Reducerea este validă doar pentru noile rezervări pentru toate rutele către şi dinspre România. Rezervările pentru grupuri (peste 10 pasageri) sunt excluse. Numărul de locuri disponibile la un anumit preţ evident sunt limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.