Recrutare însoțitori de zbor pentru Ryanair în București

Compania aeriană low-cost irlandeză a anunțat astăzi că va organiza un eveniment de recrutare însoțitori de zbor la București, ca parte a campaniei mari de recrutare noi angajați. Compania a spus că practic numărul de locuri pe care le are este nelimitat.

Recrutarea va avea loc în data de 21 Aprilie 2017, însă toți candidații trebuie să fie programați în urma unui scurt test sau preinterviu care se dă online – la acest link.

Ryanair nu solicită experiență anterioară ca însoțitor de zbor și oferă pachete salariale destul de competitive, alături de șansa de a te școlariza într-un fel de rate după obținerea poziției.

Printre întrebările din testul inițial de însoțitor de zbor Ryanair se numără grile și condiții eliminatorii precum înălțime cuprinsă între 1.57 metri și maximum 1.88 metri, vedere bună (se acceptă inclusiv cu lentile de contact), capacitate de a înota cel puțin 20 metri neajutat și desigur ușurință de comunicare în limba engleză.
După întrebările eliminatorii vor trebui completate celelalte date necesare pentru programarea interviului și se va trece peste un control de securitate.

Candidații selectați pentru interviu vor fi chemați la evenimentul de recrutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.