Recomandare hotel în Tel Aviv


Săptămânile viitoare urmează să încep cumva sezonul city-break-urilor, cu o fugă până în Tel Aviv, Israel. Am reușit să cumpăr biletele de avion la super preț, un preț atât de bun că bagajul de cală costă pe un segment la fel de mult ca zborul dus-întors, cu Wizz Air, dar astea sunt deja detalii.

Sunt ceva săptămâni de când caut un hotel în Tel Aviv pentru cât vom sta, din păcate nu reușesc să găsesc ceva care să fie la un preț acceptabil (max 100-120 EUR/noapte) și care să fie și cu ratinguri bune. În principal caut pe booking, dar mă mai uit și prin alte părți.

Tot ce găsesc cu rating peste 8.0+ este la preț mult prea mare. Frustarea e mare și pentru că mergem în Tel Aviv într-o perioadă care este considerată extra sezon, nu mă așteptam ca prețul cazării să fie comparabil cu Amsterdam.

Aveți vreo recomandare testată? Lăsați-mi în comentarii recomandări de hotel care să fie la un preț mai mic de 120 EUR/noapte și să fie și cu servicii bune. Ideal ar fi și să fie amplasat în zona turistică, dar nu neapărat.

Pe Airbnb de data asta nu prea vreau să caut, că sunt prețurile la fel de mari din ce văd și disponibilitatea e destul de redusă.

Citește și  TAROM a reluat zborurile spre Israel începând cu 1 ianuarie 2024

UPDATE: Într-un final am rezervat la Cucu Hotel, un hotel în centrul orașului și aproape de varii obiective. Este chiar lângă Piața Dizengoff, lângă un mall, camerele din poze nu par foarte mari dar este interesant decorul. Rămâne să vedem dacă ne va plăcea 🙂

4 comentarii la „Recomandare hotel în Tel Aviv

 • 25 ianuarie 2017 la 10:03
  Permalink

  Da, preturile sunt foarte mari si conditiile minime. Am reusit sa gasesc, totusi 2 locatii acceptabile, cu specificatia ca preturile sunt pentru perioada 1 -5 iunie 2017, pe Booking.com.
  1 varianta: PALM GUEST HOUSE single 167E = 4 nopti si double 260E
  2 varianta: JERUSALIM CENTER studio apartament (pt 2 pers.) 186E = 4 nopti
  Amandoua sunt situate foarte aproape de vechiul oras, in zona de interes turistic
  Succes si vacanta minunata!

  Răspunde
  • 25 ianuarie 2017 la 10:51
   Permalink

   Multumesc pentru sugestii, dar cautam cazarea in Tel Aviv, nu in Ierusalim.

   Răspunde
 • 25 ianuarie 2017 la 13:41
  Permalink

  Scuze!
  Aceeasi perioada, in iunie, 4 nopti
  1. MOMO’S HOSTEL DUBLA = 268 E si mic dejun
  2. BEN JEHUDA 54 TWIN = 184 E

  Răspunde
  • 25 ianuarie 2017 la 20:10
   Permalink

   Mulțumesc, dar la ce rating au pe Booking, nu aș experimenta să văd dacă e meritat sau nu ratingul. Din păcate sesizez că sunt uriașe prețurile hotelurilor și unităților de cazare, în orice variantă. Asta e, sper să compenseze altele! 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *