Qatar Airways lanseaza zboruri directe spre Phuket, Thailanda

Daca faci acum o simulare pentru un zbor spre Phuket, Thailanda cu Qatar Airways vei observa ca acest zbor are un stop la Kuala Lumpur, practic zborul fiind unul legat, la fel cum opereaza ruta Doha – Sofia. Incepand cu 26 octombrie 2014, Qatar Airways va introduce si zboruri directe spre Phuket, eliminand astfel stopul din capitala Malaeziei, scurtand durata de zbor.

CEO-ul celor de la Qatar Airways a declarat ca avand in vedere sarbatorile de iarna care urmeaza este o oportunitate uriasa pentru calatorii care trec prin Orientul Mijlociu pentru a ajunge in vacanta in Phuket.

Zborurile spre Phuket vor fi operate de avioane Airbus A330 in doua clase, cu 24 locuri la clasa business si 236 locuri la clasa economy. Am calatorit deja cu Airbus A330 de la Qatar si v-am povestit aici experienta noastra.

Qatar Airways a inceput operatiunile spre Thailanda in urma cu 14 ani cu zboruri non-stop intre Doha si Bangkok si a lansat zboruri zilnice spre Phuket prin Kuala Lumpur incepand cu anul 2010.

De asemenea, compania aeriana nationala din Qatar a mai mentionat ca Phuket-ul este o destinatie populara mai ales pentru clienti din Marea Britanie, Rusia, Germania, Franta si Italia.

Pentru perioada Craciunului si a Anului Nou in acest moment, cu plecare din Bucuresti cu Qatar Airways, un bilet de avion dus-intors pentru o persoana costa aproximativ 1.100 EUR. Singurul inconvenient cu noile zboruri anuntate de Qatar spre Phuket este ca durata escalei in Doha ar fi de 8-9 ore; insa cei de la Qatar asigura si masa pentru calatorii care au o escala de peste 4 ore sau un tur de oras pentru cei cu escala mai mare de 5 ore, iar cei cu escala mai mare de 8 ore pot primi cazare gratuita (detalii aici). Acum nu stiu daca merita cazarea gratuita, escala fiind chiar la „limita” si fiind si zboruri cu escala mai mica disponibile, dar, cum spuneam, cu stop la Kuala Lumpur.

Foto: Flickr / Qatar Airways A330, A7-ACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.