Qatar Airways Travel Festival – Oferte foarte bune + cod voucher reducere 15%

Qatar Airways deruleaza pana in 16 Ianuarie 2017, inclusiv, promotia Travel Festival, cu preturi foarte bune pentru aproape toate destinatiile pe care opereaza compania aeriana cu sediul in Doha.

Si oferte sunt cu duiumul, in plus, pe langa oferta standard, pentru cei care cumpara biletele de avion folosind un card VISA si adauga codul de voucher VISA in procesul de comanda, se bucura de un discount suplimentar de pana la 15% fata de pretul standard la reducere al biletului de avion. Mai multe detalii despre promotia Qatar Airways cu VISA aici.

De mentionat este ca in cadrul Qatar Airways Travel Festival pretul biletelor difera si in functie de numarul de pasageri care sunt pe aceeasi rezervare, fiind un discount maxim pentru 3 persoane. Presupun ca cei mai multi plecati cate 2 persoane, beneficiati asa de reducerea suplimentara.
In plus, pentru cei care sunt activi in programele de fidelitate din alianta Oneworld este de mentionat ca se ofera si ceva mile extra pentru rezervarile din aceasta perioada.

Am reusit practic folosind acest cod de voucher sa obtin un incredibil pret de 462 EUR pentru o calatorie Bucuresti – Singapore, dus-intors. Pentru fanii avioanelor noi, zborul ar fi operat cu noul avion Airbus A350-900 al celor de la Qatar Airways pe segmentul intre Doha si Singapore. Este cel mai mic pret pe care l-am vazut intre Bucuresti si Singapore, cu o singura escala, in ultima vreme. In plus, ai un avantaj, ca nu trebuie sa calatoresti spre un hub din Europa de Vest si apoi sa o iei in sens invers, ceea ce scurteaza cu mult durata calatoriei.

otp_singapore_qatar_oferta

Alte promotii bune pe care le-am vazut, cu plecare din Bucuresti, folosind codul de voucher VISA:

  • Dubai – 243 EUR
  • Bangkok – 533 EUR
  • Tokyo – 483 EUR
  • Hong Kong – 461 EUR
  • Phuket – 584 EUR – pret bunicel avand in vedere ca ajungeti direct in Phuket, fara sa mai treceti prin Bangkok, deci e un zbor cu o singura escala fata de variantele obisnuite cu escala si transfer in Bangkok oferite de alti operatori aerieni care zboara din Bucuresti
  • Bali – 600 EUR – din nou, ajungi in Bali fara sa cobori din avion in Doha, varianta buna, pret relativ OK, de regula preturile pentru Bali sunt pe la vreo 7-800 EUR.
  • Seoul – 471 EUR

Este posibil ca preturile pentru anumite date sa fie mai mici sau intr-un anumit moment sa se epuizeze ofertele pe o anumita ruta, asadar cel mai bine este sa intrati pe site-ul Qatar Airways si sa simulati acolo destinatiile dorite si perioadele de calatorie.
Gasiti aici rezumatul ofertelor.

Grabiti-va, oferta Qatar Airways este valabila doar pana in 16 ianuarie 2017!

Qatar Airways ofera doua conexiuni pe zi din Bucuresti catre Doha, fiind una dintre companiile aeriene preferate de catre mine pentru calatorii catre Asia de Sud Est. Cele doua frecvente ajuta mult la reducerea timpului de tranzit pe aeroportul din Doha, care este un super aeroport, recent certificat de catre Skytrax ca fiind una dintre aeroporturile de 5 stele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *