Qatar Airways introduce curse zilnice de la Bucuresti si are promotii cu -20%

Daca in acest moment sunt operate 5 curse saptamanale de la Bucuresti spre Doha, incepand cu luna octombrie Qatar Airways mai introduce doua noi zboruri pe saptamana si astfel creste frecventa acestor zboruri la 7/saptamana. Noile zboruri vor fi operate in zilele de joi si duminica si astfel vom avea curse zilnice de la Doha spre Bucuresti si retur.
Zborurile fiind operate in cursa Doha-Bucuresti-Sofia-Bucuresti-Doha practic avem si 7 zboruri pe saptamana si spre Sofia si retur cu Qatar Airways la 170 EUR/dus-intors.

Orarul de zbor pentru noile curse introduse vor fi aceleasi ca pana acum, plecare din Doha spre Bucuresti la la 8:10 iar din Bucuresti plecarea spre Doha la ora 18:25. Zborul pana la Doha dureaza aproximativ 4 ore 30 minute si este excelent faptul ca orarul de zbor este potrivit cu cursele care pleaca spre Asia de Sud Est, in general escala fiind de aproximativ 2 ore pe majoritatea curselor spre această zonă.

Si pentru ca noile curse inseamna si locuri mai multe disponibile, Qatar Airways lansează o promoție pentru plecările în zilele de joi și duminica pentru o mulțime de destinații. Pagina promoției este aici.

Am selectat câteva oferte care mi s-au părut interesante, și anume Beijing la 518 EUR, Guangzhou la 561 EUR, Singapore la 592 EUR sau Hong Kong la 574 EUR.

Citește și  CEO-ul Qatar Airways, Akbar Al Baker, demisionează după 27 de ani în activitate

Oferta este supusa anumitor termene si conditii, reducerile se aplica doar pentru plecarile joia si duminica indiferent de ziua returului. Perioada activa a promotiei este incepand cu 23 Iulie si pana pe 22 August 2014 iar perioada calatoriei este incepand cu 2 Octombrie si pana in

Mi se par interesante ultimele doua destinatii pentru ca asigura legatura cu multe aeroporturi din zona si poti pleca de exemplu mai departe din Singapore in Indonezia sau Thailanda foarte ieftin cu Air Asia (am calatorit cu ei de 4 ori – experienta mea aici) sau din Hong Kong spre Filipine, Vietnam, etc. De asemenea am calatorit si cu Qatar Airways pe ruta Bucuresti – Doha si Doha – Jakarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *