Promotii de la flydubai: 198 EUR dus-intors Dubai si India de la 398 EUR

Observ tot mai des promoții la flydubai în ultimul an ceea ce mă bucură pentru că operatorul aerian din Emirate chiar are în portofoliu o listă de destinații interesante! Acum flydubai vine cu o ofertă pentru Dubai dus-întors la doar 198 EUR sau destinații din India la 398 EUR.

Pentru a putea beneficia de ofertă trebuie să faceți rezervarea până în data de 27 martie, inclusiv iar călătoria trebuie să aibă loc între 1 mai și 30 iunie. În cazul în care alegeți să plecați la Dubai vă recomand să vă planificați plecarea în luna mai pentru că la finalul lunii iunie poate deja să fie foarte cald!

Pentru a rezerva zboruri la prețuri promoționale puteți să accesați aici pagina.

Bineînțeles locurile sunt limitate la acest tarif. Flydubai zboară spre Dubai din București de patru ori pe săptămână în zilele de Luni, Miercuri, Vineri  și Duminică cu avioane de tip Boeing 737-800 iar zborul durează aproximativ 5 ore.

Biletele la acest preț includ toate taxele, un bagaj de cabină de 7 kilograme și unul de cală de 20 kilograme.

Idei plecare:

București – Dubai: 3, 4 6 Mai; retur Dubai – București 8, 10, 11, sau 13 Mai 2015 – ideal pentru a continua vacanța de 1 mai 🙂

Ca informatție, în acest moment cam toată luna mai este cu plecare la 99 EUR iar luna de retur iunie este și ea la 99 EUR, așadar puteți să fiți foarte flexibili cu datele de plecare.

sursa foto: A6-FDK B737-8KN FlyDubai / flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *