Promotii cat cuprinde la AirAsia

Pana in 28 Iunie 2015 cei de la AirAsia au o oferta foarte buna pentru calatorii in Asia de Sud Est (si nu numai), denumita FREE SEATS. Preturile sunt extrem de mici, incepand de la 10 ringiti malaezieni, ceea ce inseamna vreo 2.5 EUR, adica vreo 12 lei pentru un bilet de avion. Iar au luat-o razna asiaticii, asta dupa oferta Cebu Pacific cu 33 EUR Dubai – Manila (zbor de 8 ore jumatate).

Perioada de calatorii incepe destul de tarziu, incepand cu 16 Februarie 2015 pana in 31 August 2016, asadar daca planuiti o calatorie anul viitor in Asia si deja v-ati luat biletele de avion cu plecarea din Europa, aruncati neaparat o privire aici. In orice caz, promotii sa stiti ca asiaticii au in permanenta, chiar ma uitam acum cat ar costa un bilet de avion de azi pe saptamana viitoare intr-o destinatie random si era un pret foarte bun 🙂

Cu Air Asia am calatorit de cateva ori la inceput de 2014, mi-a placut foarte mult sa merg cu ei, avioanele nu erau mereu plin si atitudinea personalului de la zbor a fost ireprosabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *