Promotie Aniversara 10 ani de Wizz Air – Doua bilete de avion la pret de unul

Cei de la Wizz Air, compania de tip low-cost care opereaza cele mai multe rute din si spre Romania, are astazi o promotie excelenta, cu ocazia aniversarii a 10 ani de la infiintarea companiei. Primul zbor al celor de la Wizz Air a avut loc in 19 Mai 2004, de la Katowice, la putin timp dupa intrarea Poloniei si Ungariei in Uniunea Europeana.

Doar astazi, 19 Mai 2014, pentru orice bilet cumparat, pasagerii primesc inca unul, gratuit. Daca pana acum ne-au obisnuit cei de la Wizz Air cu preturi cu discount de 20%, astazi practic avem un discount de 50%. Iar preturile sunt absolut fantastice!

wizzair promo

De exemplu, din Bucuresti pana in Roma pentru luna iunie, poti sa calatoresti la un pret foarte mic. O simulare din prima mi-a dat un cost de 468 lei, plecare vineri dimineata si intoarcere luni seara, perfect pentru un city-break.

bucuresti - roma

In acest moment Wizz Air are o flota din aproape 50 avioane, toate fiind de tip Airbus A320-200, una dintre cele mai populare avioane folosite atat de catre companiile low-cost cat si de catre cele full-service.

De asemenea, sa va uitati si peste Dubai, poate vreti sa mergeti in Asia si o escala pentru Dubai poate fi o solutie extrem de convenabila. Pentru doua persoane, de exemplu, un zbor dus-intors spre Dubai poate fi la un pret chiar sub 250 euro. Vedeti in simularea de mai jos.

Citește și  Wizz Air mută temporar o parte dintre zborurile de la Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Băneasa

dubai wizz airTermenii si conditiile campaniei Wizz Air se regasesc pe pagina aceasta. Reducerile se aplica pentru toate taxele, mai putin pentru cea de administrare. In pretul biletului este inclus un bagaj mic de cabina (dimensiuni 42x32x25cm) iar pentru cele de cala sau bagajul mare de cabina se plateste o taxa suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *