Promoție uriașă a celor de la FlyDubai pentru plecări din București: Dubai de la 117 EUR, Teheran – 227 EUR, Tanzania – 342 EUR, Sri Lanka – 375 EUR dus-întors

Compania aeriană Fly Dubai are în general o promoție foarte mare pe an și în acest moment pare că a dat drumul promoției de la București. Arabii anunță în acest moment reduceri care pot ajunge chiar și la 50% pentru diferite destinații.

Vei putea găsi bilete la reducere până în 12 Martie 2017, pentru plecări până în 31 Martie 2018. Atenție însă, prețurile sunt dinamice și este foarte posibil să fie un număr limitat de bilete de avion la promoție, așadar dacă aveți planuri spre o destinație și oferta este bună, încercați să decideți rapid, astfel încât să nu riscați pierderea ofertelor.

Sigur, vei găsi și alte promoții de la Fly Dubai pe parcursul anului, dar din ce am văzut prețurile de acum sunt cam printre cele mai bune pe care le-am văzut până acum la ei. În plus, destinațiile operate de ei sunt chiar foarte diverse în zona Peninsulei Arabe, Asiei și a Africii.

Gruparea ofertelor are și o componentă de dată, astfel că dacă sunt reduse și biletele cu plecare imediată, reducerile cele mai mari însă sunt pentru plecări începând cu 26 Mai 2017. Probabil e presiunea mai mare la companie aeriană să vândă în avans cât mai multe locuri în avion. Consultați însă și vremea la destinație, unele orașe, precum cele din Peninsula Arabă au parte de temperaturi extreme vara și e posibil să nu vă doriți să vă faceți o excursie în perioada respectivă, indiferent de cât de bună o fi oferta.

Găsiți toate ofertele Fly Dubai aici

Dubai – de la 117 EUR dus

Găsești pentru călătorii spre Dubai din București prețuri de la 174 EUR pentru plecări până în 26 Mai sub de la 117 EUR după această dată. Ține însă cont de faptul că vara e toridă în Dubai, așadar poate fi o idee bună să te uiți după bilete de avion din octombrie încolo, când în București începe să se lase răcoarea dar în Dubai e cald și bine. E și sezonul de vârf, așadar rezervă din timp hotelul pentru a te asigura de prețuri bune. Găsești aici oferte pentru cazare în Dubai.

București – Teheran (Iran) de la doar 227 EUR!

Oricât de ciudat ar părea, aș vrea să călătoresc în Iran. Dincolo de situația politică relatată în presa internațională, am citit o mulțime de lucruri pozitive spuse pe blogurile de travel, par a fi națiunea cea mai ospitalieră din lume.
Iar un preț de doar 227 EUR dus-întors pe care l-am validat pentru perioada 5 Octombrie 2017 – 13 Octombrie 2017 este extraordinar!

București – Colombo (Sri Lanka) de la doar 375 EUR dus întors

 

Multe zboruri din august dar și din alte luni deja sunt sold-out, așadar dacă visați la o vizită în Sri Lanka, nu stați prea mult pe gânduri. Cele mai bune perioade de vizitare a insulei în formă de lacrimă variază în funcție de coasta pe care o vizitezi. Dacă plănuiești să stai pe coasta de sud sau vest sau în zonele deluroase perioada cea mai bună este din Decembrie până în Martie, pe când cele mai bune perioade de vizitat pe coasta de Est sunt cele din Aprilie până în Septembrie.
Ex perioadă pentru care am validat promoția: 5 Octombrie – 23 Octombrie.

București – Dar es Salaam (Tanzania) de la doar 342 EUR

Perioada pentru care am validat ofertele: 3 August – 16 August 2017

București – Addis Ababa (Ethiopia) de la doar 275 EUR dus-întors
perioadă călătorie 12 Octombrie – 17 Octombrie. Sigur, capitala Ethiopiei merită vizitată pentru mai mult timp pentru a înțelege locurile, însă de ținut minte este că din Ethiopia mai găsești o mulțime de zboruri spre toate colțurile Africii.

De menționat că toate ofertele în afară de Dubai sunt realizate în Dubai.

2 comentarii la „Promoție uriașă a celor de la FlyDubai pentru plecări din București: Dubai de la 117 EUR, Teheran – 227 EUR, Tanzania – 342 EUR, Sri Lanka – 375 EUR dus-întors

 • 6 martie 2017 la 22:59
  Permalink

  Clipul cu Sri Lanka e cel putin soft-porn :))). Ma bucur ca apar oferte bune si din Romania, pot sa trec sa las copilul si pisica acasa si sa merg in vacanta 🙂

  Răspunde
  • 6 martie 2017 la 23:01
   Permalink

   Of course, o spune chiar din preview! 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *