TAROM lanseaza o promotie si pe ruta Bucuresti – Cluj – De la 20 EUR / segment zbor

Începutul de an a venit cu lucruri greu de imaginat în urmă cu ceva timp, promoții pe mai toate destinațiile interne TAROM. Trendul continuă și după ce TAROM a lansat prețuri speciale pe ruta București – Iași, astăzi prin intermediul departamentului de comunicare al celor de la TAROM aflăm că operatorul național a pregătit o ofertă specială și pentru biletele de avion achiziționate pe ruta București – Cluj Napoca și retur.

Astfel, prețul unui segment de zbor pe relația București – Cluj Napoca va porni de la 20 EUR, biletele de avion dus-întors pornind de la 40 EUR. Aceste prețuri includ și bagaj de mână + bagaj de cală și un snack + băuturi în timpul zborului. Zborul este foarte scurt, masa e destul de săracă, fiind un sandwich ultima dată când am fost pe zbor, oferit de altfel pe toate zborurile interne. Însă tot e un plus, un astfel de snack fiind foarte util.

Promoția pentru biletele de avion la 20 EUR nu este încărcată încă în sistemul de rezervări, fiind disponibile la vânzare începând cu 9 Martie.

Atenție însă că biletele la acest preț vor fi disponibile pentru zboruri începând cu 15 Mai 2016. E posibil să fie doar câteva bilete pe zbor, așadar planificați din timp călătoria. Campania nu are un termen limită de finalizare.

Citește și  Promoție TAROM 65 ani: Ofertă aniversară pentru biletele de avion

Suplimentar, TAROM a mai introdus și un alt prag de tarifare, probabil pentru următoarele bilete vândute. În acest caz, prețurile pornesc de la 40 EUR / segment sau 79 EUR dus-întors, iarăși un preț bun având în vedere că în trecut biletele porneau de la 60 – 70 EUR doar pe un sens de zbor.

TAROM mai menționează în comunicatul de presă că prețurile speciale vor fi activate începând cu 9 Martie.

Mai multe detalii despre promoție găsiți pe site-ul TAROM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *