TAROM lanseaza o promotie si pe ruta Bucuresti – Cluj – De la 20 EUR / segment zbor

Începutul de an a venit cu lucruri greu de imaginat în urmă cu ceva timp, promoții pe mai toate destinațiile interne TAROM. Trendul continuă și după ce TAROM a lansat prețuri speciale pe ruta București – Iași, astăzi prin intermediul departamentului de comunicare al celor de la TAROM aflăm că operatorul național a pregătit o ofertă specială și pentru biletele de avion achiziționate pe ruta București – Cluj Napoca și retur.

Astfel, prețul unui segment de zbor pe relația București – Cluj Napoca va porni de la 20 EUR, biletele de avion dus-întors pornind de la 40 EUR. Aceste prețuri includ și bagaj de mână + bagaj de cală și un snack + băuturi în timpul zborului. Zborul este foarte scurt, masa e destul de săracă, fiind un sandwich ultima dată când am fost pe zbor, oferit de altfel pe toate zborurile interne. Însă tot e un plus, un astfel de snack fiind foarte util.

Promoția pentru biletele de avion la 20 EUR nu este încărcată încă în sistemul de rezervări, fiind disponibile la vânzare începând cu 9 Martie.

Atenție însă că biletele la acest preț vor fi disponibile pentru zboruri începând cu 15 Mai 2016. E posibil să fie doar câteva bilete pe zbor, așadar planificați din timp călătoria. Campania nu are un termen limită de finalizare.

Citește și  Aeroportul Cluj se dotează cu un autobuz electric BYD K10B

Suplimentar, TAROM a mai introdus și un alt prag de tarifare, probabil pentru următoarele bilete vândute. În acest caz, prețurile pornesc de la 40 EUR / segment sau 79 EUR dus-întors, iarăși un preț bun având în vedere că în trecut biletele porneau de la 60 – 70 EUR doar pe un sens de zbor.

TAROM mai menționează în comunicatul de presă că prețurile speciale vor fi activate începând cu 9 Martie.

Mai multe detalii despre promoție găsiți pe site-ul TAROM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *