Promotie TAROM: Zboruri Bucuresti – Iasi la preturi de la 39 EUR/segment

Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM are pana in 28 februarie 2016 o promotie foarte interesanta pentru bilete de avion pe segmentul Bucuresti – Iasi si retur. Astfel, preturile au coborat pana la 39 EUR preturi pentru un segment de zbor, respectiv 79 EUR pentru un zbor dus-intors.

Mai multe detalii despre oferta TAROM Bucuresti – Iasi gasiti aici. Bineinteles, locurile sunt limitate la acest tarif.

De altfel, daca ne uitam pe pagina de internet Tarom.ro observam ca sunt promovate direct in pagina principala o multime de destinatii operate din Aeroportul Iasi. Sunt si promotii, astfel ca e o batalie interesanta acolo, iar eu sper ca toate companiile vor reusi sa treaca aceasta batalie pentru a oferi in continuare preturi competitive din Capitala Moldovei.

Preturi mai mici cu 50% fata de acum un an

Cele mai mici preturi astfel fata de aceeasi perioada a anului trecut au fost reduse cu pana 50%, lucru generat de competitia intre TAROM si Blue Air. Pana in acel moment era aproape de neconceput o promotie pe zborurile interne, TAROM avand monopol pe aceste rute. Si Blue Air practica preturi similare la zborurile Bucuresti – Iasi, cu bilete de avion care pornesc de la 89 lei/segment.
Desigur, imi este greu sa calculez profitabilitatea acestor curse.

Citește și  TAROM oferă zboruri speciale pentru copii de 1 iunie de la București, Timișoara și Iași - Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor

Partea buna? CFR si autocarele au acum un competitor serios. Din pacate, aceasta competitie insa nu regasim si pe alte rute populare cum ar fi Bucuresti – Timisoara sau Bucuresti – Cluj unde preturile pentru bilete de avion pleaca aproape de la pretul cat pentru dus-intors la Iasi. Insa cu siguranta este ceva doar temporar, avand in vedere ca si Blue Air are intentii serioase pe rute interne si Ryanair a mai anuntat ceva. Totusi, nu ma astept prea devreme la ceva concret din partea irlandezilor de la Ryanair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.