Promotie TAROM: Zboruri Bucuresti – Iasi la preturi de la 39 EUR/segment

Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM are pana in 28 februarie 2016 o promotie foarte interesanta pentru bilete de avion pe segmentul Bucuresti – Iasi si retur. Astfel, preturile au coborat pana la 39 EUR preturi pentru un segment de zbor, respectiv 79 EUR pentru un zbor dus-intors.

Mai multe detalii despre oferta TAROM Bucuresti – Iasi gasiti aici. Bineinteles, locurile sunt limitate la acest tarif.

De altfel, daca ne uitam pe pagina de internet Tarom.ro observam ca sunt promovate direct in pagina principala o multime de destinatii operate din Aeroportul Iasi. Sunt si promotii, astfel ca e o batalie interesanta acolo, iar eu sper ca toate companiile vor reusi sa treaca aceasta batalie pentru a oferi in continuare preturi competitive din Capitala Moldovei.

Preturi mai mici cu 50% fata de acum un an

Cele mai mici preturi astfel fata de aceeasi perioada a anului trecut au fost reduse cu pana 50%, lucru generat de competitia intre TAROM si Blue Air. Pana in acel moment era aproape de neconceput o promotie pe zborurile interne, TAROM avand monopol pe aceste rute. Si Blue Air practica preturi similare la zborurile Bucuresti – Iasi, cu bilete de avion care pornesc de la 89 lei/segment.
Desigur, imi este greu sa calculez profitabilitatea acestor curse.

Citește și  9 ani de la începerea zborurilor Wizz Air la Aeroportul Iași

Partea buna? CFR si autocarele au acum un competitor serios. Din pacate, aceasta competitie insa nu regasim si pe alte rute populare cum ar fi Bucuresti – Timisoara sau Bucuresti – Cluj unde preturile pentru bilete de avion pleaca aproape de la pretul cat pentru dus-intors la Iasi. Insa cu siguranta este ceva doar temporar, avand in vedere ca si Blue Air are intentii serioase pe rute interne si Ryanair a mai anuntat ceva. Totusi, nu ma astept prea devreme la ceva concret din partea irlandezilor de la Ryanair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *