Promoție TAROM: Bilete de avion spre Londra, Praga, Barcelona, Stockholm, Belgrad la 139 EUR dus-întors

Compania TAROM a anunțat și la acest sfârșit de săptămână o promoție specială cu preț redus pentru 6 zboruri. Este vorba despre zborurile din București spre Londra Heathrow, Barcelona, Stockholm, Praga, Belgrad dar și Iași – Londra Luton.

Prețul pentru aceste zboruri pleacă de la 139 EUR, un tarif promoțional care include bagaj de mână și cală dar și catering la bord.

Perioada de vânzare a biletelor la acest preț promoțional comunicat de TAROM este de astăzi, 3 august până marți, 7 august, cu mențiunea că numărul de bilete promoționale este limitat iar perioada de călătorie este una destul de restrânsă, între 15 septembrie și 30 noiembrie. De asemenea, campania include și termeni suplimentari, cum ar fi o perioadă minimă dar și maximă de ședere, dar toate detaliile le aveți pe site-ul TAROM.

Exemple de date de călătorie, în limita disponibilității zborurilor:

București – Londra

18 – 22 Sept, 19 – 23 Sept, 20 – 23 Sept, 21 – 25 Sept, 27 – 30 Sept; 3 – 7 Oct, 10 – 13 Oct, 17 – 21 Octombrie, 24 – 28 Octombrie, 1 – 4 Noiembrie și multe alte date de călătorie până în 30 noiembrie, combinații posibile

București – Praga

București – Barcelona

București – Stockholm

Pentru exemplificarea zborurilor am utilizat portalul momondo, un motor de căutare zboruri care combină ofertele a mai multor agenții de turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *