PROMOȚIE TAROM: 10% reducere pe zboruri internaționale și interne

După ce mult timp nu am mai văzut reduceri consistente pe biletele de avion, fiind printre categoriile de servicii care au avut cele mai mari creșteri de preț, iată că toamna aceasta TAROM debutează o ofertă nouă cu reducere 10% pe zborurile sale.

Ofertă valabilă în perioada 23 – 27 octombrie 2023

Oferta este valabilă în perioada 23 – 27 octombrie 2023 și mare atenție că este destinată doar zborurilor cuprinse în intervalul de călătorie 15 noiembrie – 15 decembrie 2023 și 15 ianuarie – 31 martie 2024.

Oarecum de înțeles, în perioada sărbătorilor de iarnă sunt extrem de rare situațiile când o companie aeriană oferă bilete de avion la prețuri reduse.

Astfel, perioada de călătorie este foarte interesantă pentru cei care doresc să planifice un city-break într-unul din destinațiile TAROM. Și zile interesante sunt destul pentru un weekend prelungit: 30 Noiembrie – 1 Decembrie, Perioada Zilei Îndrăgostiților, Zilele de 1 – 8 Martie șamd.

Reduceri și pe zboruri internaționale, dar și pe rutele interne

Destinațiile internaționale operate de către TAROM care au partea de această ofertă cu prețuri reduse la bilete de avion: Amsterdam, Atena, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Frankfurt, Istanbul, Londra, Madrid, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia.

În plus, oferta este destinată și pe zborurile interne operate de către TAROM de la București: Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara.

Citește și  TAROM a reluat zborurile spre Israel începând cu 1 ianuarie 2024

Desigur că ar fi fost mai bine ca această promoție să vină cu un anumit număr de bilete la un preț fix, cum erau vechile promoții la prețuri de 99, 119 sau 139 EUR, dar e un început și această ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *